2015. szeptember 9., szerda

A történetemről

Már elég régen megfogalmazódott bennem a Hale-fiúk ötlete. Nagyon szeretem a több szálon futó történeteket, mikor egyik helyzetből következik egy másik, abból egy harmadik, és így tovább.
Régóta olvasom a többi babablog történeteit és nagyon tetszik, hogy ennyire sok ötlet és munka van mögöttük. Kicsi korom óta írogatok úgy magamnak és az asztalfióknak, de most elhatároztam, hogy én is bemutatom a nálam lakó babák történetét. Vagy inkább egy történetet, babákkal.
Először csak egy fiú-lány párosban gondolkodtam, de ahogy a fejemben haladt előre a történet, úgy lett hozzá egyre több ötletem is, míg végül körvonalazódott valamennyire az egész. Tudtam, hogy mit akarok, hogy szükségem van egy apafigurára, aki egyben egy nagy üzleti vállalat vezetője is. Így született meg Albert Hale ötlete, aki egy nagyjából 55-60 éves úriember. A stílusa túlságosan finomkodó, amolyan igazi gentleman és üzletember keveréke.
Azt is tudtam, hogy nem akarok Albert mellé feleséget, ő az, aki egyedül neveli a három fiát, akik ráadásul hármasikrek. Az anyjuk története érdekes, de a sztori szempontjából nem fontos, bár azért meg lesz említve, ha nem is részletesen.
A három fiú már más tészta, ők igazán érdekesek számomra. Remington, Rome és Ryan, mindhárman az apjuk cégénél dolgoznak, ki-ki a maga részlegén. Természetesen vezetők - azért annyira Albert sem nagyszerű, hogy hagyja a fiait maguktól egyről a kettőre jutni. Mondjuk, a fiúk egyértelműen meg is érdemlik a pozíciójukat, megállják a helyüket a munkájukban. És igen, gazdagok, szépek, és minden egyéb. Ők hárman nagyon különböző karakterek, de szeretném szép lassan a helyes útra terelni őket.
Rome a legcsendesebb közülük, nem szeret konfrontálódni. Az ő "szerelmi története" nem lesz külön kifejtve, mert alapvetően neki lesz a legegyszerűbb dolga. Megismerni, megszeretni, összejönni, kész.
Ryan a playboy, aki talán a legfurább karakter a történetben. Eléggé elhatárolódik a családjától, leginkább a lányoknak és a dőzsölésnek él. Viszont, éppen ebből kifolyólag lesz külön érdekes az ő végkifejlete. A lány, akivel végül összejön, annyira nem hozzá való, hogy Ryannek nagyon össze kell szednie magát, ha révbe akar érni.
Remington az egyértelmű kedvencem a három fiú közül. Ő hozzáállásában nagyon hasonlít az apjára, idővel igazi cégvezető lehet belőle. Nagyon visszafogott, finomkodó típus, mindig figyel a fogalmazására, a viselkedésére. Az ő része a történetben a legérdekesebb és a leghosszabb, valójában minden vele kezdődik el. Szeretem a kiismerhetetlen karakterét, a hullámzó kedélyét.
Szóval, ők a Hale család, a maguk módján mind a négyen közel állnak a szívemhez.

Szeretném gyakran frissíteni a történetet, mert elég hosszú és karácsonyig el kellene jutnia egy bizonyos pontig, hogy a babákkal együtt élvezhessük a karácsonyi csodákat.

A Hale-fiúk tartalma:
Lisa Winters a Hale Buildings & Co. vállalat ügyvezető igazgatójának személyi asszisztense, és titkon régóta szerelmes a főnöke felnőtt fiainak egyikébe, Ryanbe, de a fiú a jelek szerint észre sem veszi őt. Lisa lakótársa, Alice és barátnője, Berlin mindent megtesznek, hogy a lány álma valóra váljon és randizhasson Ryannel, de a fiú bátyja, Remington folyton keresztül húzza a számításaikat. Ráadásul több, mint egy évvel ezelőtt feltűnt Lisa életében egy titkos hódoló is, aki minden héten virágot küldet neki furcsa üzenetekkel, de a lányoknak ötletük sincs, hogy ki lehet ő.

1 megjegyzés:

  1. Szia :)

    Örülök, hogy megnyitottad oldaladat!
    Kíváncsian várom a történetet!

    Sok örömöt kívánok az íráshoz :)

    üdv,
    luna

    VálaszTörlés